..Bevriezing abonnementen!!

Gezien de berichtgeving van de overheid op maandag 23-3-2020 dat we waarschijnlijk gesloten moeten blijven tot 1 Juni 2020 hebben wij besloten uw abonnement te bevriezen en niet te incasseren voor April’20 en Mei’20 (mochten we eerder open gaan komt dit te vervallen).

BEWEEGADVIES TOPGYM (GYM = CLOSED)

Een goede weerstand begint bij een gezonde levensstijl. Eet gevarieerd en gezond, slaap niet te kort, vermijd stress en beweeg voldoende.

Nu de sportschool is gesloten moet men andere manieren verzinnen om te bewegen. Uiteraard kan je naar buiten om te gaan lopen, maar krachttraining is minstens zo belangrijk.

Wandelen of joggen is prima, maar probeer ook twee à drie keer per week thuis of in het park wat krachtoefeningen te doen.

Wij kunnen een scala aan oefeningen voorschrijven, maar tegenwoordig staat het hele internet vol met thuis trainingsschema’s en wat dan ook. Voor mannen, voor vrouwen, per spiergroep of full body workout, met gewichten of met eigen lichaamsgewicht, binnen of buiten, schema’s van slechts 10 minuten of schema’s van een uur en noem maar op. Kortom voor elk wat wils.

Toegegeven, het is niet zoals op de sportschool en de mogelijkheden zijn beperkt, maar het is maar tijdelijk, dan kan iedereen weer naar de sportschool..

!! belangrijke mededeling !! 

  • Het kabinet heeft zondag 15-3 besloten dat ook alle sport,- sauna en wellness-gelegenheden moeten sluiten om verspreiding van het corona virus te voorkomen. DE VERPLICHTE SLUITING LOOPT TOT 28-4-2020.

Coronavirus / COVID-19 TIPS Top Gym

Zorg dat je een goede weerstand hebt:
-slaap voldoende
-eet voldoende fruit en groente
-eet voldoende voedingsvezels en eiwitten
-liefst suppletie met vitamine C en D3 (evt A, B6 en E)
-eet regelmatig en zeker niet te weinig koolhydraten
-drink veel water
-vermijd stress
-vermijd verontreinigde lucht
-vermijd overmatige inspanning (niet te hard trainen)
-niet roken / geen alcohol
-beweeg voldoende
-denk positief

Blijf uit de buurt van “zieke” kuchende, hoestende, niesende mensen (straal van één meter aanhouden, die afstand kunnen virussen niet levend door de lucht overbruggen)

Niet met handen aan het gezicht zitten, virussen en bacteriën dringen binnen via neus, mond en ogen

Was regelmatig de handen. Niet te vaak met alcohol omdat alcohol de (nuttige) bacteriën op de huid doodt die het corona virus normaliter onschadelijk maken

Mond en keel MOETEN vochtig zijn, nooit droog. Drink meerdere keren per uur (elke 15 minuten) een paar slokken water om virussen die door het ademhalen in de mond en keel terecht zijn gekomen naar de maag te spoelen waar ze door het maagzuur onschadelijk worden gemaakt

Drink liefst geen ijskoude dranken, deze hebben een slechte invloed op de natuurlijk beschermende functie van het slijmvlies van de keel. Warme dranken doden virussen en bacteriën

Zorg voor voldoende persoonlijke hygiëne. Douchen, tanden poetsen, kleding wassen, bed verschonen

LET OP!

AUTOMATISCHE INCASSO…….

Mislukt uw maandelijkse automatische incasso voor uw contributie, dan wordt er € 5,00 administratiekosten bovenop uw contributie gerekend…!!

GROEPSLESSEN

Groepslessen vinden doorgang bij 5 of meer deelnemers.

Partners Fitnesscentrum Top Gym

Top Gym is aangesloten bij de grootse Bedrijfsfitness instituten van Nederland: